U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Praktijk is gesloten tussen kerst en oud en nieuw 2018

Vanaf 22 december 2018 to en met 2 januari 2019 is de praktijk gesloten. Natuurlijk ben ik wel voor spoedgevallen te bereiken!!

 

23-1-2017 Mogelijkheid tot echo aan huis!!

In december 2016 heb ik een echo aangeschaft en bij verschillende honden, katten en paarden "geoefend" om de machine te leren kennen.

Vanaf  januari is het dan ook mogelijk om uw hond of kat op dracht te laten controleren. Dit kan gemiddeld vanaf 4 weken. Ook voor andere zaken  of dracht bij andere huisdierenis het echoapparaat inzetbaar.

Mocht u willen weten of uw huisdier inderdaad drachtig is,heeft u een andere vraag waarvan u denkt dat echo een antwoord kan geven of wilt u dat overleggen? Belt u dan met 06-22844553 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

21-1-2017 Sterilisatie en castratie poes en kater

Januari en februari zijn de meest geschikte maanden om uw poes of kater te laten helpen. De hormonen zijn bij de meeste katten dan nog rustig omdat het vaak nog koud is buiten. Begint in maart de lente dan worden poezen krols en gaan katers een poes zoeken. Wees dit voor door uw kat nog voor die tijd te laten opereren.

De operatie kan al vanaf 6 maanden, voor grotere rassen adviseer ik vanaf 7 maanden. U kunt mij bellen voor meer informatie, de kosten, wat de operatie inhoudt of voor het maken van een afspraak.

 

 

 

Delen op social media